"Schepping is niet een maken uit niets, maar een plaats maken ten gunste van iets of iemand die tot bestaan komt. "

- Simone Weil

LEVENSRUIMTE

Vertrekkend vanuit het verlangen ‘dat de liefde weer gaat stromen’ ontstond Levensruimte. Het woordenboek omschrijft Leven: kunnen ademen, verblijven, zich kunnen voeden met,… en ruimte: Een door grenzen bepaalde plaats. Met Levensruimte wil ik mensen de gelegenheid geven om het leven in hen te laten ontstaan. Hieruit groeien echte keuzes die bij je passen. Door ja te zeggen aan je eigen keuzes, moet je waarschijnlijk nee zeggen tegen het oude. Het is een hele oefening om met deze grenzen op een liefdevolle manier om te gaan. (Gelukkig hebben we daar een heel leven voor). Als je bewust omgaat met je grenzen en je eigen plek, ontstaan er nieuwe mogelijkheden zodat je dromen werkelijkheid worden alsof je kan toveren. Dan gaat het vanzelf stromen en komt hetgeen bij je past naar je toe. Deze zelfliefde geeft vitaliteit en is een vruchtbare bodem voor zowel onszelf als je omgeving.

Het is mijn droom dat wanneer ieder goed zorg draagt voor zijn eigen levensruimte dat onze hele maatschappij hierdoor tot bloei komt. Vanuit deze droom wil ik daarbij de bedding zijn waarin ik vriendelijk meezoek om de weg naar je hart te openen zodat jij ernaar kan handelen. Met mijn scherp invoelen wat er emotioneel speelt, wil ik aanvankelijk een herbergier zijn om je thuis te laten komen in jezelf, weg van het moeten. Mijn werkruimte is daarvoor goed gelegen, via een zandweggetje kom je eerst aan ons huis en daar achter midden in de natuur ligt: Levensruimte.

MIJN MISSIE

WERKWIJZE

Ik hou ervan om vanuit een totaalbeeld te luisteren naar wat in je leeft en mag openbloeien, en daarmee aan de slag te gaan. Om iets te laten ontstaan is de eerste voorwaarde dat ‘het iets’ zich veilig voelt. Daarom sta ik stil bij vertrouwen en benoemen wat onderliggend is. Ik streef naar eenvoud en waarheid en zoek steeds naar vernieuwende balansen zodat de liefde weer kan stromen. Wat je juist nodig hebt is voor iedereen anders, dus wat aan bod komt varieert van persoon tot persoon. Bij sommige problematieken zoals verslaving zal ik je doorverwijzen naar een collega die je daarbij gerichter kan bijstaan.

Shopping Basket